Jacob Gould Schurman Professor Emeritus of Nutritional Biochemistry at Cornell University
Για δεκαετίες ο T. Colin Campbell βρίσκεται στην πρωτοπορία της διατροφικής εκπαίδευσης και έρευνας. Η εμπειρία και τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του Dr. Campbell περιλαμβάνουν τις σχέσεις μεταξύ τροφής και ασθένειας, και ιδιαίτερα τα αίτια του καρκίνου. Το σημαντικότερο έργο του, το China Project, αποτελεί μία από τις πληρέστερες μελέτες για την υγεία και τη διατροφή που έχουν εκπονηθεί ποτέ. Ο Dr Campbell είναι Ομότιμος Καθηγητής στην έδρα Jacob Gould Schurman με γνωστικό πεδίο την Βιοχημεία της Διατροφής στο Πανεπιστήμιο Cornell.
Yπηρετεί ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies (CNS). Είναι επίσης ο ιδρυτής του διεθνώς αναγνωρισμένου πιστοποιητικού Plant Based Nutrition Certificate που προσφέρεται από το CNS σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Cornell.
Good nutrition creates health in all areas of our existence.