Υλικά
300-350 γρ. |
silken tofu σκληρό, χωρίς το υγρό του |
½ κούπα |
κάσιους, άψητα και ανάλατα |
3 κ.σ. |
χυμό λεμονιού |
1 κ.γ. |
μουστάρδα έτοιμη |
¼ κ.γ. |
σκόνη κρεμμυδιού |
1 κ.γ. |
αλάτι (προαιρετικά) |
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο μείγμα.
Το αφήνουμε στο ψυγείο 2 ώρες ή στην κατάψυξη 15', μέχρι να κρυώσει.
Μεταφέρουμε σε ένα μπωλ και σερβίρουμε.
Μικρά μυστικά
Μην ξεχάσεις...
Να την ανακατέψεις λίγο πριν την σερβίρεις.
Ήξερες ότι...
Μπορείς να διατηρήσεις την μαγιονέζα στο ψυγείο για μια εβδομάδα.
Δοκίμασέ το κι έτσι...
Με καρύδια, αντί για κάσιους.
Σε πατατοσαλάτα ή σε μαρουλοσαλάτα.
Διατροφικά χαρακτηριστικά:
Οι διατροφικές πληροφορίες των συνταγών είναι κατά προσέγγιση
Ίνες:
9g
ανά 2.000 θερμίδες
Νάτριο:
9.767mg
ανά 2.000 θερμίδες
Λίπος:
41%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Κορεσμένο Λίπος:
7%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Σάκχαρα:
8%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Θερμίδες:
18
ανά κουταλιά σούπας
>= 25g
< 25g
<= 2000mg
> 2000mg
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
Αξιολογήσεις συνταγής ({{reviewsData.length}})