Υλικά
300 γρ. |
φράουλες φρέσκιες |
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε τις φράουλες και κόβουμε τους μίσχους.
Τις βάζουμε στο μπλέντερ και τις χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Βάζουμε τον πολτό σε θήκες παγωτού και καταψύχουμε για 4 ώρες.
Μικρά μυστικά
Μην ξεχάσεις...
Να κρατήσεις την θήκη του παγωτού κάτω από τρεχούμενο νερό για 5''-10'', ώστε να βγει εύκολα η γρανίτα σου.
Ήξερες ότι...
Η συγκεκριμένη γρανίτα είναι ιδανική για παιδιά, τα οποία εκτίθενται συχνά σε προϊόντα με πολλά σάκχαρα, αφού έχει μόλις το 1/12 των ελευθέρων σακχάρων που περιέχει ένας μικρός φυσικός χυμός 250ml.
Δοκίμασέ το κι έτσι...
Με κατεψυγμένες φράουλες, τις οποίες θα αφήσεις 5' σε θερμοκρασία δωματίου πριν τις πολτοποιήσεις, προσθέτοντας λίγο παγωμενό νερό εάν χρειαστεί.