Το 1993 ο Γιώργος Γκιούλης, γεωπόνος, οινολόγος-γευσιγνώστης (Πανεπιστήμιο Bordeaux II), μελετώντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αμπελοοινικής περιοχής της ορεινής Κορινθίας, ίδρυσε στο Κλημέντι, τον τόπο καταγωγής του, το οινοποιείο Κτήμα Γκιούλη, ενώ παράλληλα φύτεψε τον πρώτο του αμπελώνα, με την ποικιλία Cabernet Sauvignon. Στο οινοποιείο παράγεται κι ένα vegan κρασί.
Vegan Society (UK)
Bio
Προϊόντα
Δες τις αποκλειστικά vegan επιλογές στα προϊόντα του brand.Βρες το brand στα καταστήματα
Επικοινώνησε με το κατάστημα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει συγκεκριμένο προϊόν.
Βρες το brand στα καταστήματα
Κάθε κατάστημα μπορεί να διαθέτει διαφορετικό μείγμα προϊόντων.Επικοινώνησε με το κατάστημα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει συγκεκριμένο προϊόν.
Δες ακόμη...
Η Vegan Times καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια των στοιχείων. Παρόλα αυτά δεν φέρει ευθύνη για τη διαχρονική ακρίβεια αυτών.
Θέλεις να προτείνεις μια αλλαγή; Επικοινώνησε μαζί μας