Πυθαγόρα, Μαρκόπουλο Μεσογαίας 19003
Με μια ματιά
72%
ποσοστό vegan προϊόντων
95%
ποσοστό ανακυκλωμένου υλικού (πλαστικό, χαρτί, μέταλλο) στις συσκευασίες
Περιγραφή:

Η οικογένεια Παπαγιαννάκου από το 1919 ασχολείται με την καλλιέργεια και την οινοποίηση του Σαββατιανού στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Σήμερα η 4η γενιά συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο νέο οινοποιείο που κατασκευάστηκε το 2007 και είναι το πρώτο βιοκλιματικό οινοποιείο που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα. Εκτός της ποικιλίας του Σαββατιανού καλλιεργούνται και άλλες ποικιλίες όπως, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Merlot, Cabernet, Sauvignos, μεταξύ άλλων, δημιουργώντας κρασιά με ιδιαίτερο χαρακτήρα και έκφραση του μοναδικού ''terroir'' της περιοχής. Τα κρασιά του οινοποιείου σήμερα έχουν παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες του κόσμου.

Πιστοποιήσεις Brand:
Vegan Inside

Vegan Inside

HACCP

HACCP

Βρες το brand στα καταστήματα

Κάθε κατάστημα μπορεί να διαθέτει διαφορετικό μείγμα προϊόντων.
Επικοινώνησε με το κατάστημα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει συγκεκριμένο προϊόν.

Βρες το brand στα καταστήματα

Κάθε κατάστημα μπορεί να διαθέτει διαφορετικό μείγμα προϊόντων.
Επικοινώνησε με το κατάστημα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει συγκεκριμένο προϊόν.
{{results.length}} αποτελέσματα
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα! Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα!

Δες ακόμη...

Η Vegan Times καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια των στοιχείων. Παρόλα αυτά δεν φέρει ευθύνη για τη διαχρονική ακρίβεια αυτών.

Θέλεις να προτείνεις μια αλλαγή; Επικοινώνησε μαζί μας