Η οικογένεια Παπαγιαννάκου από το 1919 ασχολείται με την καλλιέργεια και την οινοποίηση του Σαββατιανού στην περιοχή του Μαρκόπουλου. Σήμερα η 4η γενιά συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο νέο οινοποιείο που κατασκευάστηκε το 2007 και είναι το πρώτο βιοκλιματικό οινοποιείο που κατασκευάστηκε στην Ελλάδα. Εκτός της ποικιλίας του Σαββατιανού καλλιεργούνται και άλλες ποικιλίες όπως, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Merlot, Cabernet, Sauvignos, μεταξύ άλλων, δημιουργώντας κρασιά με ιδιαίτερο χαρακτήρα και έκφραση του μοναδικού ''terroir'' της περιοχής. Τα κρασιά του οινοποιείου σήμερα έχουν παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες του κόσμου.
Vegan Inside
HACCP
Προϊόντα
Δες τις αποκλειστικά vegan επιλογές στα προϊόντα του brand.Βρες το brand στα καταστήματα
Επικοινώνησε με το κατάστημα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει συγκεκριμένο προϊόν.
Βρες το brand στα καταστήματα
Κάθε κατάστημα μπορεί να διαθέτει διαφορετικό μείγμα προϊόντων.Επικοινώνησε με το κατάστημα σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει συγκεκριμένο προϊόν.
Δες ακόμη...
Η Vegan Times καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακρίβεια των στοιχείων. Παρόλα αυτά δεν φέρει ευθύνη για τη διαχρονική ακρίβεια αυτών.
Θέλεις να προτείνεις μια αλλαγή; Επικοινώνησε μαζί μας