Υλικά
300 γρ. |
σπαγγέτι |
100 γρ. |
vegan μπέϊκον |
1 κ.γ. |
ελαιόλαδο |
250 ml |
φυτική κρέμα γάλακτος |
200 γρ. |
vegan παρμεζάνα |
1 κούπα |
νερό από τα ζυμαρικά |
2 κ.γ. |
κουρκουμά τριμμένο |
αλάτι και πιπέρι |
|
μαϊντανό για το γαρνίρισμα |
Εκτέλεση
Βάζουμε τα ζυμαρικά σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αρκετό νερό και αλάτι να βράσουν.
Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε το μπέϊκον με το ελαιόλαδο για 2΄.
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε τη φυτική κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, τον κουρκουμά και νερό από τα ζυμαρικά, τα ανακατεύουμε καλά, και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.
Τέλος, προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, αλατοπιπερώνουμε, κι ανακατεύουμε ξανά.
Σερβίρουμε, πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό, και απολαμβάνουμε!
Διατροφικά χαρακτηριστικά:
Οι διατροφικές πληροφορίες των συνταγών είναι κατά προσέγγιση
Ίνες:
17g
ανά 2.000 θερμίδες
Νάτριο:
2.977mg
ανά 2.000 θερμίδες
Λίπος:
35%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Κορεσμένο Λίπος:
18%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Σάκχαρα:
Δεν περιέχει ελεύθερα σάκχαρα
Θερμίδες:
1.133
ανά μερίδα
>= 25g
< 25g
<= 2000mg
> 2000mg
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
Αξιολογήσεις συνταγής ({{reviewsData.length}})