Υλικά
2 κ.σ. |
μουστάρδα Dijon |
1 κ.γ. |
σιρόπι σφενδάμου |
2 κ.σ. |
μηλόξυδο |
2 κ.σ. |
νερό |
1⁄4 κ.γ. |
αλάτι |
1⁄8 κ.γ. |
πιπέρι |
¼ κ.γ. |
θυμάρι φρέσκο |
1 κ.σ. |
άνηθο φρέσκο |
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι όλα τα υλικά και το ανακινούμε καλά. Το ντρέσινγκ μας είναι έτοιμο! Θα βγει περίπου 100 ml.
Μικρά μυστικά
Ήξερες ότι...
Μπορείς να το διατηρήσεις στο ψυγείο για έως 1 εβδομάδα και να έχεις έτοιμο dressing για τις σαλάτες σου.
Διατροφικά χαρακτηριστικά:
Οι διατροφικές πληροφορίες των συνταγών είναι κατά προσέγγιση
Ίνες:
39g
ανά 2.000 θερμίδες
Νάτριο:
40mg
ανά 2.000 θερμίδες
Λίπος:
26%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Κορεσμένο Λίπος:
2%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Σάκχαρα:
Δεν περιέχει ελεύθερα σάκχαρα
Θερμίδες:
12
ανά 100 ml
>= 25g
< 25g
<= 2000mg
> 2000mg
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
Αξιολογήσεις συνταγής ({{reviewsData.length}})