Υλικά
1⁄2 κούπα |
γιαούρτι σόγιας |
3 |
αγγουράκια |
1⁄4 κούπα |
άνιθο ψιλοκομμένο |
1 |
σκελίδα σκόρδο |
2 κ.σ. |
χυμό λεμονιού |
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα αγγουράκια και τα κόβουμε κομμάτια σε μέγεθος ζαριού. Ψιλοκόβουμε τον άνιθο και λιώνουμε το σκόρδο με μια πρέσα.
Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!
Μικρά μυστικά
Μην ξεχάσεις...
Να βάλεις τη σαλάτα στο ψυγείο για 20', εάν είναι καλοκαίρι, για να την απολαύσεις δροσερή.
Δοκίμασέ το κι έτσι...
Χωρίς σκόρδο εάν θέλεις μια πιο ελαφριά γεύση.
Διατροφικά χαρακτηριστικά:
Οι διατροφικές πληροφορίες των συνταγών είναι κατά προσέγγιση
Ίνες:
47g
ανά 2.000 θερμίδες
Νάτριο:
314mg
ανά 2.000 θερμίδες
Λίπος:
13%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Κορεσμένο Λίπος:
2%
των συνολικών θερμίδων του τροφίμου
Σάκχαρα:
Δεν περιέχει ελεύθερα σάκχαρα
Θερμίδες:
222
ανά μερίδα
>= 25g
< 25g
<= 2000mg
> 2000mg
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
<= 10%
> 10%
Αξιολογήσεις συνταγής ({{reviewsData.length}})